Categorie: "Amerika"

Slim: Lady Gaga flirt met lesbo-erotiek

Lady Gaga’s ‘The Fame Monster’ ligt in de Nederlandse cd-bakken. De dubbelaar bestaat uit een gepimpte versie van Gaga’s debuutalbum ‘The Fame’ en een extra EP die acht nieuwe nummers telt, waaronder de single ‘Bad Romance’.

Opvullertje of niet: Lady Gaga blijft de aandacht vasthouden, door zelf nummers te schrijven en met extravagante outfits en kapsels ten tonele te verschijnen. Om maar wat te noemen.

Een andere troef is het schrijven van gewaagde teksten. Zo zit er in één van de nieuwe liedjes ‘So Happy I Could Die’ een stukje lesbo-erotiek verstopt.

Tobi Vail: ‘Beth Ditto is mijn heldin’

Ditto op de NME

Tobi Vailvroegah drumster van Bikini Kill, tegenwoordig vooral actief als ‘feministisch theoreticus’ – schreef onlangs een interessant artikel.

In het stuk vergelijkt ze Britney Spears met Beth Ditto (out&proud, zangeres van The Gossip). Het is niet verbazingwekkend dat Vail een uitgesproken fan is van laatstgenoemde. Meer weten?

Lees het hele artikel Britney Spears, meet Beth Ditto (please).

Barbara Barend: pijnlijk televisiemomentje

barend131109Barbara Barend (out&proud) zat gister in De Wereld Draait Door, op d’r praatstoel. Helaas.

Ze ratelde (schreeuwde, soms) dat het een lieve lust was, daarbij vooral tafeldame Halina Reijn aankijkend. Gênant.

Ooit heeft Barbara Dennis Rodman mogen interviewen. De oud-basketballer is momenteel in Nederland, op tournee met de USA Legends, vandaar dus de link met de actualiteit.

Wat er zoal besproken werd? Dat de excentrieke Rodman in een jurk rondloopt en graag hoge hakken draagt. Dat Barbara hem destijds vroeg of hij homo was. Dat het antwoord nee was. Dat Barbara de piemel van Shaquille O’Neal heeft gezien.

Excuse me?!? Barbara wilde dit ‘nieuws’ (te) graag kwijt. Ondertussen durfde ik nauwelijks nog verder te kijken. Wat een pijnlijke televisie.

Yvon Jaspers op Snafu – completely gratuitous

Het voordeel van mijn wansmaak is dat ik zonder terughoudendheid uitkom voor mijn Perez Hilton (out&proud) en Robert Jensen- (out&proud)adoratie.

JENSEN! is vanaf morgen eindelijk weer op de buis  en lanceerde alvast de Hiltoneske website www.snafu.nl, vol schandalen en onflatteuze foto’s van BN’ers.

Kortom: een aanrader!

Tussen alle lelijkheid vond ik deze onbedoeld lesbisch-erotische foto (let op de details) van Yvon Jaspers.

Yummy yummy screw. Dat zou Perez Hilton zeggen, ik niet hoor. Zo ben ik niet, nee-nee.

Twaalf tips voor alleenstaande vrouwen

Ooooh, Pophangover. Was alles maar zo hilarisch als op Pophangover. Blogger Jillian Madison (out&proud) flikt ‘t hem weer. Ditmaal met ’12 Tips voor alleenstaande vrouwen’ uit het jaar 1938.

Dit is voor mij persoonlijk de meest waardevolle tip uit het rijtje:

Pophangover.com

Pophangover.com

ZIT NIET IN ONAANGENAME POSITIES – en kijk nooit verveeld, ook niet wanneer je je verveelt. Wees scherp, en als je op kauwgom kauwt (advies: nee), doe het in stilte, mond gesloten

Beetje lesbisch tongen, wat kost dat?

‘Dat is dan 140.000 dollar.’

Naja. Handige tante, die Charlize Theron! Naar verluidt haalde de blonde actrice afgelopen donderdag 140.000 dollar (je leest het goed) binnen voor een beetje tongen met de gulle bieder. Een vrouw, in dit geval.

Een nogal cheap-ass actie, als je het mij vraagt.

Gelukkig ging de berg geld naar een goed doel, OneXOne genaamd. De organisatie spant zich in voor water en eten ten bate van de minder bedeelde kinderen ter wereld.

Vanavond: Team Gina in De Trut, A’dam

Team Gina. Foto: cody cobb

Zin in een avondje lesbisch booty shaken?

Het queer-minded duo Team Gina treedt vanavond op in ons hoofdstadje. Exacte locatie: De Trut. Aanvang: 22:00 uur.

Nog nooit van Team Gina gehoord? Ter illustratie volgt hier een klein stukje songtekst:I like butch girls and I can’t deny‘… (Precies, da’s héél poëtisch naar Sir Mix-a-Lot)

Een impressie van de flauwe hip hop-Team Gina-sound vind je op hun My Space-stekkie. Sooo gay!