Categorie: "Celebs"

Slim: Lady Gaga flirt met lesbo-erotiek

Lady Gaga’s ‘The Fame Monster’ ligt in de Nederlandse cd-bakken. De dubbelaar bestaat uit een gepimpte versie van Gaga’s debuutalbum ‘The Fame’ en een extra EP die acht nieuwe nummers telt, waaronder de single ‘Bad Romance’.

Opvullertje of niet: Lady Gaga blijft de aandacht vasthouden, door zelf nummers te schrijven en met extravagante outfits en kapsels ten tonele te verschijnen. Om maar wat te noemen.

Een andere troef is het schrijven van gewaagde teksten. Zo zit er in één van de nieuwe liedjes ‘So Happy I Could Die’ een stukje lesbo-erotiek verstopt.

Yvon Jaspers op Snafu – completely gratuitous

Het voordeel van mijn wansmaak is dat ik zonder terughoudendheid uitkom voor mijn Perez Hilton (out&proud) en Robert Jensen- (out&proud)adoratie.

JENSEN! is vanaf morgen eindelijk weer op de buis  en lanceerde alvast de Hiltoneske website www.snafu.nl, vol schandalen en onflatteuze foto’s van BN’ers.

Kortom: een aanrader!

Tussen alle lelijkheid vond ik deze onbedoeld lesbisch-erotische foto (let op de details) van Yvon Jaspers.

Yummy yummy screw. Dat zou Perez Hilton zeggen, ik niet hoor. Zo ben ik niet, nee-nee.

Fashion show La Roux

LaRoux091109Leuk kuifje nummertje één, Elly Jackson van La Roux, het Britse electropop synth-duo, is vooral bekend van nummers als Quicksand en In For the Kill.

Toch kan en wil Elly meer dan alleen heel hoog zingen. Een heuse fashion show stond al een tijdje op haar verlanglijst. Vorige week zette het roodharige schatje haar eerste stapjes op de catwalk

Beetje lesbisch tongen, wat kost dat?

‘Dat is dan 140.000 dollar.’

Naja. Handige tante, die Charlize Theron! Naar verluidt haalde de blonde actrice afgelopen donderdag 140.000 dollar (je leest het goed) binnen voor een beetje tongen met de gulle bieder. Een vrouw, in dit geval.

Een nogal cheap-ass actie, als je het mij vraagt.

Gelukkig ging de berg geld naar een goed doel, OneXOne genaamd. De organisatie spant zich in voor water en eten ten bate van de minder bedeelde kinderen ter wereld.

Kijk uit: twitterende lesbo’s!

twitter091009Verslaafd aan Twitter en nog lesbisch ook? Meid, dan heb ik goed nieuws voor je.

Want speciaal voor jou heb ik hier een lijstje ‘volgwaardige’ lesbo-twitteraars. Wie er zoal, out & proud, in staan?

Tegan and Sara (de Canadese lesbo-tweeling komt deze maand met een nieuw album), Melissa Etheridge (leeft nog, blijkbaar) en Rachel Maddow (Amerikaanse met een eigen show, Margriet van der Linden is er fan van).

En nu je toch aan het toevoegen bent… Dit lesboblogje doet ook mee. Twexit.

Liefdesbrieven dankzij Zomergasten?

carice081009

Still uit Zomergasten

Met emmers poep is er gegooid. Na haar optreden in Zomergasten had Carice van Houten daar toch wel last van. Al die nare kritiek!

Daarom nam Carice contact op met haar therapeut.

Wat zou presentatrice Margriet van der Linden (out & proud) daarvan vinden?

En: zou Margriet naar aanleiding van haar televisieoptreden – net als Caricetientallen liefdesbrieven en huwelijksaanzoeken hebben ontvangen?

Ondenkbaar is het niet. Trouwens, voor wie Margriet van der Linden aan het werk wil zien, heb ik een tip.

The Gossip maakt feestje Perez compleet

perezditto071009Wist je dat roddel-expert Perez Hilton (out & proud) best een behoorlijke muzieksmaak heeft?

Zo attendeerde Perez de wereld op artiesten als Anouk (ja, ‘onze’ Anouk), Amy Winehouse, Lady Gaga, Ladyhawk en… The Gossip.

Dat ‘ie ook een zwak heeft voor Kylie Minogue, ach, het kan de beste overkomen…

Het optreden van The Gossip vormde de feestelijke afsluiter van de ‘Perez Hilton presents Tour‘, zwaar gesponsord door hippe mixdrankjes.

Leuk kuifje #3: Hannah Blilie (The Gossip)

www.gossipyouth.com

Altijd een beetje kut, als een band doorbreekt.

Het grote publiek, Claudia de Breij incluis, heeft The Gossip stevig in haar armen gesloten. ‘Heavy Cross’ is de tune van Claudia’s leuke* programma.

Leuk en aardig. Maar jij kent The Gossip natuurlijk al jáááren.

En anders ik wel. Op zoek naar de volgende übercoole queerminded band dan maar. (Telepathe, bijvoorbeeld.)

Pluspuntje: dankzij alle media-aandacht kent nu Jan en alleman het gezicht van drumster Hannah Blilie. Juist, van de albumhoes.

Hannah Blilie (out & proud) schittert in De Galerij Der Groten, oftewel: de kuifjesrubriek van lesbo.blog.nl. Naast Margriet van der Linden en Elly Jackson (La Roux). Niet mis.

‘t Is een leuke, of niet dan?

La Roux verwerpt lesbische geruchten

toy

Still uit 'Live on GMTV'

Och, arme Elly Jackson van La Roux. De schattige roodharige wordt geplaagd door aanhoudend geroddel: ze zou lesbisch zijn.

Naar verluidt worden beha’s daarom in groten getale op het podium geslingerd. Van blote tieten op de voorste rijen van een La Roux-concert staat nauwelijks nog iemand te kijken.

Het mag allemaal niet baten.

Een kuifje is leuk, een androgyn koppie ook – ik ben de laatste die dat zal durven tegen te spreken – maar… ze is dus niet lesbisch. Elly Jackson van La Roux.