Slim: Lady Gaga flirt met lesbo-erotiek

Lady Gaga’s ‘The Fame Monster’ ligt in de Nederlandse cd-bakken. De dubbelaar bestaat uit een gepimpte versie van Gaga’s debuutalbum ‘The Fame’ en een extra EP die acht nieuwe nummers telt, waaronder de single ‘Bad Romance’.

Opvullertje of niet: Lady Gaga blijft de aandacht vasthouden, door zelf nummers te schrijven en met extravagante outfits en kapsels ten tonele te verschijnen. Om maar wat te noemen.

Een andere troef is het schrijven van gewaagde teksten. Zo zit er in één van de nieuwe liedjes ‘So Happy I Could Die’ een stukje lesbo-erotiek verstopt. Hoewel, verstopt?

“I love that lavender blonde/ The way she moves the way she walks/ I touch myself, can’t get enough…”

Slimme meid, die Stefani Germanotta, want lesbo-erotiek, dat vindt iedereen hartstikke spannend! Of Gaga de switch gaat maken van homo-icoon naar lesbo-icoon? Ze blijft verbazen.

Lees ook:Lady Gaga doet het ook met vrouwen, zegt ze
Lees ook:Mannen zijn rampgebied voor Lady Gaga, zegt ze
Lees ook:Lady Gaga fantaseert over vrouwen, zegt ze
Lees ook:Nieuwe lesbische presentatrice BNN in aantocht
Lees ook:Hippe lesbo’s opgelet: GLU Summer Gayness Bash

Eén reactie op “Slim: Lady Gaga flirt met lesbo-erotiek

  1. Latoya Leach

    We schrijven niet zo vaak over slamconcoursen, daar zijn andere sites voor. Maar als het niet in Amsterdam of Utrecht plaatsvond of die ene man deed niet mee dan lees je er weinig over. Dus vult uw HC redactie deze leemte vandaag op: Zondagmiddag 14 augustus vond in de muziektent van de Prinsentuin te Leeuwarden (ook bekend als de Koperen Tuin naar de roman van Simon Vestdijk) een open slamcompetitie van Melvin van Eldik plaats. Na de voorronde streden Josse Kok en de Vlaming Jee Kast om de eindzege. Jee Kast werd uitgeroepen tot winnaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.