Opzij Emancipatieprijs: Hemelaar genomineerd

opzijnom211009

Irene Hemelaar (out & proud) ontving de nominatie als voorzitter van Stichting OndersteBoven. Deze trotse vrijwilligersclub wil de zichtbaarheid van vrouwen met lesbische gevoelens in de maatschappij vergroten.

Lezers van Opzij nomineerden ook: Joan Ferrier (E-Quality), Vera Pauw (coach vrouwenvoetbalteam) en de voltallige GroenLinks-fractie (vanwege emancipatie-initiatieven zoals het vaderverlof). Oh ja, ook Nora Kasrioui dingt mee.

Apart lijkt me dat. Van je eigen opdrachtgever een nominatie ontvangen. (Als Opzij-columnist is Nora genomineerd voor de Emancipatieprijs van… Opzij.)

De bekendmaking van de Opzij Emancipatieprijs-winnaar zal op 17 november aanstaande plaatsvinden in Amsterdam, op feestelijke wijze. Anyhow, dat wordt vast gezellig in Pakhuis de Zwijger.

Voor ik het vergeet. Een gratis tip voor de organisatie van de feestelijke bijeenkomst: zet de dj’s bij de bar neer. Plaatjes draaien in een lege zaal, da’s sneu. – zelf gezien, gisteravond. Of laat de drankjes serveren in de zaal, dat houdt de mensen binnen.

Lees ook:17 nov: uitreiking Opzij Emancipatieprijs
Lees ook:Liefdesbrieven dankzij Zomergasten?
Lees ook:Lees nu wat Margriet straks gaat zeggen
Lees ook:Scoren met een pijnlijke outfit? Flirtation Neon
Lees ook:Utrechtse Savannah Bay viert feest

0 reacties op “Opzij Emancipatieprijs: Hemelaar genomineerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.