Dance Yourself To Death: klinkt aantrekkelijk!

Dance Yourself To Death - foto: Sorrell Scrutton

De laatste tijd komt er veel leuks (muzikaal én gay) uit Canada. Naja, vooruit, niet alleen de laatste tijd. Rufus Wainwright komt er al sinds mensenheugenis vandaan en ook de musicerende lesbische tweeling (oew, dat klinkt ernstig…) Tegan and Sara heeft hun roots liggen in het één na grootste land ter wereld.

De band Dance Yourself To Death sluit mooi aan op het bescheiden rijtje: Rufus, Tegan en Sara. Qua muziek tappen de vier uit een ander vaatje. DYTD maakt pure pop die teruggrijpt op werk uit vervlogen tijden (de eighties en nineties) zoals van The Pretenders en The Bangles. Het resultaat is toegankelijk, dansbaar, positief en soms een tikkeltje melancholiek.

Op hun MySpace-stek staat een door JD Samson (Le Tigre) geremixte versie van nummer ‘Sea Of Love’. Met de connecties in het circuit zit het dus zeker ‘snor’! Ik voel het aan mijn water gaydar: het zou best wel eens iets kunnen worden met dit viertal. Voor wie nog niet overtuigd is, staat hieronder een video van het nummer ‘We Are All Made Of Stone’:

Lees ook:Dance Yourself To Death: klinkt aantrekkelijk!
Lees ook:Wie gaat er vandaag naar de kapper?
Lees ook:Voor al uw lesbische haardracht: Fuck yeah Tegan and Sara
Lees ook:Tegan and Sara gaat meer rocken
Lees ook:Leuke kuifjes #6 en #7: Tegan en Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.