Margriet van der Linden gaat Zomergasten presenteren

Zo las ik net het bericht op nu.nl, in de rubriek Achterklap (noemen ze dit daar achterklap?): Margriet van der Linden wordt de nieuwe presentator van Zomergasten! Dat is leuk nieuws! Van der Linden (39) kondigde in De Wereld Draait Doorrrrrrrrrrr zelf haar nieuwe carrièrestap aan. Vorig jaar volgde ze good old Cisca Dresselhuys op als hoofdredacteur van het feministische maandblad Opzij: dat gaat dus best goed met Margriet!

Hm. En hoewel mijn gaydar al ijzersterke signalen opving, heb ik bij wijze van overbodige dubbelcheck toch maar even Wikipedia er op nageslagen en – hou je vast – wat blijkt: “Margriet van der Linden is lesbisch en woont samen met een vrouw in Amsterdam. Een van haar broers is predikant in de Hersteld Hervormde Kerk te Stellendam.” Dus dan weten we dat ook weer. Met dank aan Wikipedia. Hier is de De Wereld Draait Doorrrrrrrrrr-video waarin de (fronsende) Margriet uit de doeken doet welke stoute vraag ze als kersverse Zomergasten-presentator aan premier Balkenende zou stellen:

Lees ook:Oeps, dochter Marie Osmond is lesbisch…
Lees ook:Margriet van der Linden blogt (zij wel)
Lees ook:Leuk kuifje #2: Margriet van der Linden
Lees ook:Het allerleukste aan Margriet van der Linden…
Lees ook:Liefdesbrieven dankzij Zomergasten?

4 reacties op “Margriet van der Linden gaat Zomergasten presenteren

  1. Mara

    waar is Harry de Winter!!!!!!!!!!!
    Het was mijn favoriete programma, zomergasten maar sjee, nu pas zie je hoeveel een presenator daar aan bijdraagt. Die Margiret heeft 0 humor, doet uit ongelofelijk de hoogte , doet alsof ze alles beter weet en ze bekritiseert haar eigen gast.. hij noemt teveel namen , hij doet dit, hij doet dat. Zonder woorden brengt ze een nare sfeer over via het scherm.

    Prem had wat mij betreft hier wel wat van mogen zeggen maar waarschijnlijk is hij daar iets te wijs voor.

      /   Beantwoorden  / 
  2. nandasuwargana

    Harry de Winter is zoooooooo fucking 1968! Margriet daarentegen is toppie: ze maakte grapjes (onder meer over Prem’s haar en de namen turvende kijker thuis). Hier te lesbo.blog-headquarters was de sfeer opperbest! En Prem was dolgelukkig met Margriet. Hij nodigde haar niet voor niets uit om nog eens gezellig met hem te komen kletsen, zonder camera’s erbij.

      /   Beantwoorden  / 
  3. rrl

    Ik zit te kijken, die Margriet is gewoon kortzichtig (op het domme af)

      /   Beantwoorden  / 
  4. phiep

    Ik ga toch ook voor Harry, Mara!Ik ga t aan m vragen….

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.