Judge Judy heel relaxed over het homo-huwelijk

Judge Judy en Larry King

Judge Judy en Larry King

Het leven kan zo simpel zijn. Judge Judy is de bekendste televisie-rechter in Amerika en omstreken. Zo’n tien miljoen kijkers stemmen dagelijks af op haar programma. De populaire judge laat zich herhaaldelijk positief uit over het homo-huwelijk.

Regelmatig verschijnt ze als gast in de talkshow van Larry King. Judy’s argumenten ten gunste van het homo-huwelijk zijn simpel en duidelijk: “We leven in een wereld met veel problemen. Ik begrijp niet waarom de staat geïnteresseerd zou moeten zijn in het voorschrijven van de betekenis van het woord ‘huwelijk’.” Judy vraagt zich hardop af waarom mensen die van elkaar houden – verantwoordelijke, belastingbetalende, productieve mensen vaak met een gezin – niet zouden mogen trouwen.

Judy haalt in haar betoog ook de geschiedenis aan. Huwelijken tussen mensen met verschillende huiskleuren waren vroeger in veel Amerikaanse staten verboden. Zoiets zou tegenwoordig absoluut niet getolereerd worden. Kortom: de wereld verandert en wij moeten mee veranderen. Go Judy!

Lees ook:Internationale Dag van het Gezin 2009 ook voor lesbo’s
Lees ook:Oeps, Miss California tegen homo-huwelijk
Lees ook:Lesbo-schrijfster maakt van Jezus een homo
Lees ook:Persconferenties LoveDance Festival en I do. I amsterdam
Lees ook:Eerste lesbo-huwelijk in Iowa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.