Lesbo-kandidaat in Boer zoekt vrouw

Aanstaande maandag start op de Belgische televisiezender VTM een nieuwe serie van het populaire ‘Boer Zkt. Vrouw’. In de vijfde serie doet een bijzondere kandidaat mee. Tussen de tien geselecteerde gelukzoekers zit namelijk… een lesbo!

Boerin Conny van der Veken uit Meer is lesbisch en gaat via het programma op zoek naar een nieuwe levensgezel. De 43-jarige boerin heeft een mestkalverenbedrijf en is na een relatie van zeventien jaar sinds anderhalf jaar vrijgezel. “Dat ik me heb ingeschreven voor het programma, heeft met mijn vriendinnen te maken. Zij vonden dat ik wat vaker buiten moest komen,” aldus Conny in het Nieuwsblad. Aaaaww!

(Bron: Gaysite.nl)

Wat een heerlijk programma, dat Boer zoekt Vrouw…  Mede dankzij Yvon Jaspers en mijn persoonlijke favoriet van de vorige serie: Agnes. Hopelijk volgt de redactie van het Nederlandse Boer zoekt Vrouw haar Belgische collega’s op de voet en zit er volgend jaar ook bij ons een agrarische lesbo in de serie.

Als je ziet hoe via dit programma de meest, eh, aparte boeren aan de vrouw zijn geraakt, moet het Conny zonder twijfel ook gaan lukken!

Lees ook: BOERIN zoekt vrouw

Lees ook:Poll: hoe lesbisch zijn vrouwelijke shagrokers?
Lees ook:Celstraf voor vernielingen in Utrechtse wijk Zuilen
Lees ook:Lees nu wat Margriet straks gaat zeggen
Lees ook:Wegens niet lesbisch zijn geweigerd
Lees ook:Portia De Rossi steelt de (talk) show bij Jimmy Kimmel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.