Zomergasten: theedrinken met Alexander Pechtold?

Lieve mensen, ik houd mijn hart vast. Iedere zondag: ouderwets ‘aan de buis gekluisterd’. Toch hou ik er de afgelopen twee weken een lichte kater aan over. Zomergasten 2009. Wat Zomergasten-presentator Margriet van der Linden laat zien? Het valt tegen.

En dat is pijnlijk, want mijn verwachtingen waren hooggespannen. Was het gesprek met Zomergast Prem nog heel interessant, verrassend, uitdagend en zo af en toe humoristisch, na het zien van de aflevering met Carice van Houten kan ik het moeilijk met Hanneke Groenteman oneens zijn.

Inderdaad, het had veel weg van een doodgeslagen biertje. Op verschillende momenten viel ik van mijn stoel, uit pure verbazing. Zat Carice (vrijgezel) aan de lopende band grappige opmerkingen te maken (met als opvallendste inkopper: Carice haar crush op Paul de Leeuw), blijft Margriet er als een streng standbeeld bij zitten. Eeuwig zonde.

Er mag heus wat meer gelachen worden in Zomergasten. Hopelijk lukt het vanavond wel. Van Alexander Pechtold kun je gerust vaststellen dat hij over een gezonde dosis humor beschikt.

Speaking of which: is dit mijn op hol geslagen fantasie of kun jij je ook goed voorstellen dat een nachtje kroeg hangen met Margriet heel gezellig is? Heel terloops hoorde ik haar een Amsterdams accent nadoen – geestig. Het kán dus wel. Lachen met Margriet.

Mijn advies aan Margriet van der Linden is daarom: drink samen met Alex een goed glas wijn (voor én bij het interview) en laat die laffe kopjes thee staan. Alsjeblieft.

Lees ook:Liefdesbrieven dankzij Zomergasten?
Lees ook:Het allerleukste aan Margriet van der Linden…
Lees ook:Margriet van der Linden blogt (zij wel)
Lees ook:Margriet van der Linden gaat Zomergasten presenteren
Lees ook:Lesbische shagrokers: een onbegrepen volkje

Eén reactie op “Zomergasten: theedrinken met Alexander Pechtold?

  1. Jeroen

    De link met Lesbo.blog.nl is – neem ik aan – de niet benoemde seksuele geaardheid van de presentatrice? :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.