Hoera, Mirella van Markus weer op tv

helder221009

Mirella van Markus in Helder 22-10-09

Hoera, Mirella van Markus (out & proud) is weer op tv!

Ze presenteert Helder, een talkshow van de Teleac. (= de Televisie Academie. Dit leerde ik als eerstejaars Sociologie en is blijven hangen in de krochten van mijn selectieve geheugen. Vreemd genoeg.)

Helder dus. Een programma met nobele doelstellingen, opgezet als een educatieve talkshow. Het behandelt alledaagse thema’s op een praktische en onderhoudende manier. In elk programma staat één onderwerp centraal. Vandaag is dat analfabetisme.

Which reminds me. Heel even, heeeeel erg off the record. In het voorwoord van de nieuwe Opzij zag ik net een taalfout staan. Dat vrouwenquotum is toch geen ‘Noorweegs‘ middel? Hm. Mijn Noorse ex(-collega, die trouwens nog geen universitaire toppositie bekleedt, maar op de goeie weg is) zal er kromme tenen aan hebben overgehouden.

Maar goed, allemaal kijken dus! Iedere dinsdag en donderdag naar Mirella van Markus. Helder, Ned 2, 16:30 – 17:00 uur. Of: als je geen brave huisvrouw (of zzp’er met een flexibel schema) bent, op een ander moment via Uitzending Gemist.

Lees ook:Nieuwe lesbische presentatrice BNN in aantocht
Lees ook:Lijst van bekende lesbo’s op Wikipedia: blijvertje?
Lees ook:Mirella van Markus stopt, weg lesbo-rolmodel!
Lees ook:In de stemming komen met Margriet van der Linden
Lees ook:Lesbo-kandidaat in Boer zoekt vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.